Teszári Nóra

Teszári Nóra műsorvezető, moderátor

teszari-nora

Az RTL Klub népszerű műsorvezetője, Teszári Nóra több mint két évtizedes újságírói múltjával a hazai élet egyik leghitelesebb kommunikációs szakembere, aki kifinomult empátiájával és gyors reagáló készségével nyűgözi le a közönséget.
Számos területen kipróbálta már magát, így szerkesztője és műsorvezetője volt magazin- és hírműsoroknak, magyar és nemzetközi televíziós közvetítéseknek, önálló dokumentumfilmeknek és egyéb kulturális témájú műsoroknak, mint a Duna TV-ből ismert Kikötő, majd az Éjjeli Őrjáratnak. A kulturális élet kiemelkedő szereplői voltak vendégei stúdióbeszélgetéseinek.
Jelenleg az RTL Klub 8:08 Minden reggel napindító magazinjának házigazdája. Rendszeresen közreműködik moderátorként sajtótájékoztatókon, filmbemutatókon, közönségtalálkozókon és céges rendezvényeken.
Elbűvölő bájával lenyűgözi a vendégeket, így a meghívottak garantáltan nem maradnak le rendezvényének fontos eseményeiről!
Felsőfokon beszél angolul, így külföldi vendégek esetén is tökéletes választás a tehetséges és gyönyörű műsorvezető!

 

Légy szociális és oszdd meg weboldalunkat!
This entry was posted in Műsorvezetők házigazdák and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.