Dénes Tamás

Tamást jobbára a Juventus rádióból és a legkülönbözőbb reklámokból ismerik a legtöbben, hiszen a hangja több mint egy évtizede garancia, de arcát a Viasat3 vagy az EchoTV műsoraiban is felfedezhetik. És persze a legkülönbözőbb fellépésekről, hiszen divatbemutatóktól hivatalos állami rendezvényekig, céges partyktól családi napokig több száz rendezvény moderálása van a háta mögött.
Legyen szó alkalmi, hivatalos vagy egészen laza összejövetelről a cégek és rendezvényszervezők nemcsak a profi mentalitása és óriási tapasztalata, hanem vidámsága, hihetetlen beszédkészsége és mindig hibátlan, alkalomhoz illő, fiatalos megjelenése miatt is állandóan számítanak rá magyar és angol nyelven.
És miután sokan igényelték, újabban visszatért régi szerelméhez, a zenéléshez is, igaz most a 80-90-es évek lemezeit pörgeti, hiszen az aktív dolgozók, akik szeretnek bulizni ebbe a korosztályba tartoznak, és a rádióban is ezek a dalok futnak nagy sikerrel. Így mostanság Tamást nem egy helyre nemcsak műsorvezetőnek vagy prezenternek hívják, hanem házigazdának, aki a konferálás után zenével szórakoztatja a táncolni vágyókat.

 

Légy szociális és oszdd meg weboldalunkat!
This entry was posted in Műsorvezetők házigazdák and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.